Η Kosmocar-ŠKODA χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου

Η Kosmocar-ŠKODA χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου

In a professional context it often happens that private or corporate clients corder a publication to be made and presented with the actual content still not being ready. Think of a news blog that's filled with content hourly on the day of going live. However, reviewers tend to be distracted by comprehensible content, say, a random text copied newspaper or the internet. The are likely to focus on the text, disregarding the layout and its elements. Besides, random text risks to be unintendedly humorous or offensive, an unacceptable risk in corporate environments.

• Η Kosmocar-ŠKODA θα είναι χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου, χρυσού Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

• Ο Έλληνας πρωταθλητής στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης το περασμένο καλοκαίρι, με άλμα στα 8,41 μέτρα

• Ο Μίλτος Τεντόγλου θα οδηγεί στην καθημερινότητά του τα νέα μοντέλα της ŠKODA, αρχίζοντας από το ENYAQ iV

Η Kosmocar-ŠKODA ανακοινώνει με υπερηφάνεια μία ιδιαίτερα τιμητική χορηγία. Με άμεση έναρξη, υποστηρίζει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, στην προετοιμασία και τους αγώνες του. Στο πλαίσιο της χορηγίας, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα οδηγεί τα νέα μοντέλα της ŠKODA, με την αρχή να γίνεται με το νέο ŠKODA ENYAQ iV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με προσωπική καλύτερη επίδοση στα 8,60 μέτρα, άφησε άφωνο το πανελλήνιο αλλά και το παγκόσμιο στερέωμα του στίβου το περασμένο καλοκαίρι, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με κυριολεκτικά ολύμπια ψυχραιμία, ο Γρεβενιώτης αθλητής έβγαλε όλο το ταλέντο και τη συσσωρευμένη προπόνηση ετών στον μεγάλο αγώνα, και με ένα απίθανο άλμα στην τελευταία του προσπάθεια στα 8,41 μέτρα, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έγραψε τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπισμού.

Τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες που ακολούθησαν τον θρίαμβό του, ο Μίλτος Τεντόγλου επέδειξε μια ιδιαίτερη «πάστα» ανθρώπου, με σεμνές δηλώσεις και μετρημένα λόγια, αποδίδοντας πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και με παροιμιώδη απουσία διάθεσης αυτοπροβολής. Εκτός του ιστορικού κατορθώματός του, η γενικότερη συμπεριφορά και παρουσία του ήταν αυτή που «προσέλκυσε» τα στελέχη της Kosmocar-ŠKODA, με ευτυχή κατάληξη τη συμφωνία για χορηγία.

Με αφορμή τη χορηγική συνεργασία με τον Μίλτο Τεντόγλου, ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-ŠKODA, δήλωσε σχετικά: «Στο πέρασμα του χρόνου, η ŠKODA έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την κάλυψη των αναγκών οδηγού και επιβατών σε χώρους, ευκολίες και άνεση. Αναλύοντας σε βάθος όλα αυτά τα στοιχεία του DNA της μάρκας, καταλήξαμε ότι τελικά αυτό που νιώθει ο καταναλωτής που επιλέγει τη μάρκα μας είναι η «εμπιστοσύνη». Την ίδια στιγμή, η μάρκα εξελίσσεται διαρκώς αποκτώντας ένα όλο και πιο μοντέρνο πρόσωπο, προσελκύοντας ταυτόχρονα ένα πιο νεανικό κοινό, που – γιατί όχι – την χαρακτηρίζει πλέον ως «cool». Αυτή την αίσθηση εμπιστοσύνης εμπνέει και ο Μίλτος, ένας αθλητής που εκτός του αναμφισβήτητου ταλέντου του δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους αγώνες, παραμένοντας ψύχραιμος και – σίγουρα – πολύ cool, όπως λένε και οι φίλοι του αθλητισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με τον Μίλτο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του και προσβλέπουμε σε από κοινού ενέργειες που θα αρέσουν στον κόσμο.»